Poszukujemy pracownika na stanowisko: pracownik administracyjny
Dodano: 28 maja 2019

Polskie Stowarzyszenie na rzecz Osób z Niepełnosprawnością Intelektualną Koło w Biskupcu poszukuje osób na stanowisko pracy: pracownik administracyjny

Miejsce wykonywania pracy:

Centrum Rehabilitacyjno – Edukacyjno – Zawodowe w Biskupcu, ul. Żółkiewskiego 17

Opis stanowiska:

Stanowisko administracyjne polegające na organizacji pracy kierowców dowożących podopiecznych do placówek PSONI Koło w Biskupcu. Osoba zatrudniona na stanowisku będzie odpowiedzialna za układanie grafików, nadzór oraz przestrzeganie czasu pracy kierowców, zgodnie z obowiązującymi przepisami.

Wymagania:

wykształcenie wyższe;

– prawo jazdy kategorii B;

– umiejętności organizacyjne.

Praca:

– wymiar pełny etat (umowa o pracę).

CV wraz ze zdjęciem prosimy kierować na adres mailowy: kontakt@psonibiskupiec.pl

W przypadku pytań prosimy o kontakt drogą elektroniczną lub pod nr tel.: 603 755 506, 601 734 201.

Prosimy o dopisanie w CV treści klauzuli:

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dnia 10 maja 2018 roku o ochronie danych osobowych (Dz. Ustaw z 2018, poz. 1000) oraz zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (RODO)).”

Centrum
CASIZ